ClickCease

Embraer Phenom 300

Büyük kabinli bir iş jeti olarak bilinen Embraer, altı yolcu ve tek pilot kapasiteli olarak New York’tan Denver’a hiç durmadan uçabilme özelliğine sahip olan orta boy bir özel jet modelidir. 450 kts maksimum seyir hızına sahip olup potansiyeli yüksek bir jetdir.

Phenom 300’de, kabin tuvaleti, iki-bölgeli iklim kontrolü, LED aydınlatma ve üç iç saklama bölmeleri arasında toplam 76 metreküp bagaj alanı içermektedir. Embraer’in altı yolculuk kabin içi tasarımı, BMW Group Designworks USA tarafından seçilmiştir. Bu tasarım şık bir görünüm sunmasıyla birlikte ferah bir kabin ortamı yaratmıştır.

Embraer’in motorları turbofan olarak Pratt & Whitney Kanada tarafından üretilmiştir. Kalkışta 3.200 libre itiş gücüne sahiptir. Pratt & Whitney motorları Phenom 300 için deniz seviyesinden 3.700 feet’e çıkarmak için yeterli gücü sağlamaktadır. Phenom 300’ün metalik gövdede, iki kanat tankları arasında yakıtı dağıtmaktadır. Kesin yakıt kapasitesi henüz açıklanmamış olmasına rağmen Embraer 300 kendi sınıfında büyük bir aralığa sahip olması ile onaylanmıştır. Hesaplamalara göre iki mürettebat ve 4 yolcu ile 1.800 deniz mili uçabilmektedir.

Phenom 300’ün kokpiti etkileyici bir tasarıma sahiptir. Tüm motor bilgilerini ve navigasyon sistemlerini görüntülemek için 3 adet 12 inç LCD ekranlar yapılmıştır. Phenom 300’ün sistemi fly-by-wire teknolojisi ile kontrol edilmektedir. Phenom 300 bir dizi sıkı denetim ve testlerden geçirilmiş ve 35.000 saat boyunca yaşam testi gerçekleştirilmiştir. Kendi sınıfında en güvenilir ve konforlu jetlerden biridir.


Yolculuk Hızı834 km/hKoltuk Sayısı6
Mesafe3,650 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP