ClickCease

Embraer Phenom 100

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden biri tarafından yapılan, Brezilya merkezli Embraer Phenom 100, çok hafif çift motorlu özel jetdir. Dört yolcu ve tek pilot ile uçabilmekte ve küçük şirketler ve müşteriler için ideal bir modeldir.

Phenom 100 1.160 deniz mili gibi bir menzile sahip ve sadece 23 dakika içinde 37.000 feet’e tırmanabilmektedir.

Phenom 100 oldukça güçlü bir jetdir. İki Pratt and Whitney PW617F-E motorlarına ve 1.695 libre itme gücüne sahiptir. Bu motorlar, bir FADEC (Dijital Elektrik Kumanda) sistemi ile uçuşları son derece verimli ve basit hale getirmektedir. Motor muayene aralığı 3.500 saattir.

Phenom 100’ün Embraer Prodigy tüm cam aviyonik süit içerisinde üç ekrana sahiptir. Tüm bilgiler, yüksek çözünürlüklü / renk çözünürlüğü ekranlar üzerine entegre edilmiştir. Sistem kendi parmaklarınızın ucundadır ve seyahatiniz boyunca uçak planlama araçları yerleştirerek pilot beyni ile inşa edilmiştir. GFC 700 ile yenilikçi Otomatik Uçuş Kontrol Sistemi (AFCS), tamamen dijital, çift kanallı, üç eksenli otopilot sistemi kurulmuştur.

Çok hafif özel jet olarak sınıflandırılmıştır. Phenom 100 performans olarak havacılık ve uzay sektöründe özel jetleri ile büyük bir rekabetçidir. Yüksek seyirde 380 knot hava hızıyla rakipleriyle rekabet halindedir.

Phenom 100’ün iç büyüklüğü için şaşırtıcı bir şekilde tasarlanmıştır. Ölçümler 11 ft uzunluğunda, kabin hacmi 305 kübik ft ve bagaj kapasitesi 55 kübik ft hacmindedir.

Kabin tasarımı, konforlu ve estetiktir. Yapımında kaliteli ahşap kullanılmış deri koltuklar vardır. Yolcularımız oturdukları yerden bir çok işlerini takip edebilmektedirler. Phenom, önceden tanımlanmış fabrika seçenekleri kullanılarak yapılandırılabilmektedir.

Çok hafif özel jet olan Phenom 100, sınıfının en yetenekli ve özellikleri çok olan müşterilerine ekonomik bir yapı sunmaktadır. Küçük şirketler kısa mesafeli seyahatler için Phenom 100’ü tercih etmektedirler.


Yolculuk Hızı704 km/hKoltuk Sayısı4
Mesafe2,148 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP