ClickCease

Embraer Legacy 600

Legacy 600 Embraer, üretici firmanın ilk iş jeti girişimi değildir. 1999 yılında yüksek başarılı sertifikası alınmış ve üretimi devam etmektedir. 2008 yılı sonunda, gelişme aşamasında olmasına rağmen en güncel teknolojiyi kullanmakta olan Legacy’nin 154. serisi olmuştur. Legacy 600, performansı, işletmesi ve iç boyutu ile kendi sınıfında eşsizdir.

Legacy 600, tamamen iş dünyası için tasarlanmış bir iş jetidir. Misafirler yolculuk süresince yüksek hızlı internet, wi-fi, üç hatlı telefon sistemi gibi hizmetleri kullanabilmeleri için hizmetlerine sunulmuştur. Kabin boyutu 1.413 metreküp ile kendi sınıfının en büyüğüdür. Maksimum genişliği 6.9 m, kabin uzunluğu 42.4 ft’dir. 4 standart oturma düzeni ile 13 yolcu için tasarımı yapılmıştır.

Optimum konfor ve keyif için 17 inç düz ekran monitörler ile DVD oynatıcı, lüks koltuklar kabin içinde dizayn edilmiştir. 22 büyük pencereye yapılan LED aydınlatma ile kabini yolculara geniş ve konforlu hissettirmektedir. Kabinde isteğe bağlı ikinci lavabo, buzdolabı, şarap soğutucu, mikrodalga fırın, konveksiyon fırın ve isteğe bağlı bunlar gibi benzeri ekipmanlar da bu sınıfa dahil edilebilmektedir. Sahip olduğu bagaj bölmesinin büyüklüğü ve alanı kendi sınıfında fark yaratmaktadır.

Legacy 600, kendi sınıfının en kapsamlı kabini dizayn edilmiştir. Embraer, Legacy 600 için iki adet Rolls Royce turbofan çift FADEC motorlarını kullanmaktadır. Legacy 600, 8 yolcu ile 3.250 deniz mili yolculuk sağlamaktadır. 455 knot yüksek hızlı seyrinde ve 41.000 feet’e kadar tırmanabilmektedir.

Pilotlar Legacy 600’ün kokpiti, kendi sınıfında en konforlu yapıya sahiptir. Eski serisinin özellikleri ile son güncel teknolojiyi kullanarak gelişmiş bir model ortaya çıkarmışlardır. Honeywell Primus 1000 aviyonik paketi ile donatılmıştır. Bu sistem pilotun iş yükünü ve stresi azaltmaktadır. Legacy 600, 10 dakika içinde uçuş operasyonuna ve kıtalararası uçuşlara hazır hale gelebilmektedir ve 600 serisi operasyon süreçlerinde üstün performans sunmaktadır.


Yolculuk Hızı850 km/hKoltuk Sayısı13
Mesafe7,038 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP