ClickCease

Cessna CJ4

Cessna Citation CJ4 (Model 525C) Citation iş jeti ailesinin bir serisidir. CJ3’e göre kabin içi biraz daha uzatılmıştır. CJ4’da önceki modellere göre daha farklı bir kanat tasarımı yapılmıştır. 2006 yılında tanıtılan CJ4 için verilen ilk siparişler Mayıs 2008 yılında teslim edilmiş ve 2010 yılında da teslimatları devam etmiştir.

Federal Havacılık İdaresi CJ4 için orijinal ekipman olan Lityum-lon pil için uçuşa elverişlik sertifikası yayınlamıştır.

Cessna Aircraft Company (Cessna), Model 525C uçaklar için yeni bir uçuşa elverişlilik direktifini benimsemektedir. Bu acil AD, bu uçakların bilinen tüm ABD’deki sahiplerine ve operatörlerine gönderilmiştir.

Cessna CJ4’de yapılan başka bir yenilikte yolcu kabinidir. Kabini uzatılmış olan CJ4, bu boyutta bir uçakta mümkün olan en geniş ve ergonomik yapıya sahiptir. Müşterilerimiz CJ3’e göre CJ4’te uçağın büyüklüğünü ve konforunu daha fazla hissetmektedirler.

Lüks oturma koltukları daha az yer kaplamakta ve daha ileri malzemeler kullanılarak rahat koltuklar ile dizayn edilmiştir.

Müşterilerimizin daha eğlenceli zaman geçirmeleri için airshow, Blu-Ray oynatan DVD oynatıcıları mevcut olan kişisel ekranlar tasarlanmıştır.

Kabin içerisinde diğer hafif jetlere göre daha ferah ve lüks hizmet sunan ve yüksek özelliklere sahip olan, sıcak ve soğuk yemek hizmetleri sunan, tuvalet ve lavabo da tasarlanmıştır.

CJ4, Küresel Charter Pazar içerisinde Yüksek performans ve verimliliğe sahip olmasıyla küçük bir jet de erişebilirliği ve lüksü müşterilerimize sunan bir seri olmasıyla dikkat çekmektedir.


Yolculuk Hızı839 km/hKoltuk Sayısı6
Mesafe3700 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP