ClickCease

Cessna Citation Latitude

Cessna Latitude (Cessna 680A), üretimi 2014 yılında başlayan ve günümüzde de devam eden Amerikan uçak şirketi Cessna'ya ait orta ölçekli bir iş uçağıdır.

Cessna Latitude uçağının geliştirilmesi 2011'de başladı, Amerikan uçak üreticileri yalnızca tam teşekküllü bir iş jeti değil, aynı zamanda gerçekten ucuz, aynı zamanda Bombardier LearJet uçakları ve diğer rakip uçak üreticilerinin uçaklarıyla rekabet edebilecek yüksek kaliteli bir uçak yaratmayı amaçladı.

Uçağın kabini çok geniştir, iç dekorasyon ise müşterinin gereksinimlerine göre veya halihazırda geliştirilmiş birkaç konfigürasyon ve seçeneğe göre tamamlanabilir.

Cessna Latitude uçağında bir enerji santrali olarak, iki Pratt Whitney Canada PW306D1 turbofan motoru kullanılarak toplam 51,2 kN itme kuvveti sağlanıyor ve bu da uçağın 826 km / s hıza çıkmasını sağlıyor (seyir uçuş hızı), 14 bin metreye kadar olan irtifalarda uçuşlar ve 5200 kilometreden fazla mesafeleri kapsar.

Cessna Latitude yönetici jetinin ayırt edici özelliklerinden biri, uçağın daha iyi manevra kabiliyeti ve kontrolünü sağlayan haç şeklindeki kuyruğu. Daha önce, Amerikan şirketi Cessna'nın uçağında böyle bir kuyruk bölümü nadiren kullanılıyordu, ancak bir dizi iyileştirme sayesinde, yeni kuyruk bölümü uçuşlar sırasında daha verimli hale geldi.


Yolculuk Hızı826 km/hKoltuk Sayısı9
Mesafe5200 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP