ClickCease

Cessna Citation Bravo

Cessna Citation 550 Bravo, büyük bir grup veya 5-7 kişilik bir aile olarak seyahat ederken kiralayabileceğiniz en uygun maliyetli hafif jetlerden birisidir. Diğer küçük boyutlu özel jetlerle karşılaştırıldığında daha uzun bir menzile sahiptir.

Citation Bravo, hafif bir jet için oldukça yeterli olan bir bagaj alanına sahiptir. Bu alana yaklaşık olarak 7 bavul sığabilmektedir. Kabin tuvaletinin yanında ceketlerinizi ve yanınızda taşıdığınız eşyaları yerleştirmek için uygun bir bölüm bulunmakta ve ayrıca koltuk altlarında ek saklama alanları yer almaktadır.

Citation Bravo'yu rakiplerinden ayıran özelliklerden biri de konforudur. Gelişmiş ses yalıtımı, bu özel jeti uçuş esnasında iş toplantısı yapmak için uygun bir ortama dönüştürmektedir.

Citation Bravo'nun kısa pistlerden kalkış yapabilme kabiliyeti, onu tercih edenlere havaavalanı seçme konusunda daha çok seçenek sunmaktadır. İçerdiği gelişmiş iletişim teknolojileri sayesinde bu jeti, adeta gökyüzündeki ofisiniz olarak kullanabilirsiniz.


Yolculuk Hızı740 km/hKoltuk Sayısı7
Mesafe3185 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP