ClickCease

Bombardier Global 7000

Bombardier Aerospace dört yıl önce resmen “nihai” amaca uygun, büyük kabin olarak nitelendirdiği tasarlama hedefi olan uzun menzilli Global7000 uçak programını başlatmıştır. Son zamanlarda tasarımı bitirilmiş ve Global7000 müşterilerin hizmetine sunulmuştur.

Gövdesi oldukça büyüktür ve kuyruk İpucu 114 ft uzunluğundadır. Kanat açıklığı 111 ft’den fazladır. Başka bir deyişle, Global7000, ticari yolcu uçağı olan Boeing 737-700’ün neredeyse bir benzeri gibidir. İş jetleri kategorisinin en büyük modelleridir.

Uçak içerisinde ve tasarımında en ince stil ve işçilikle yapılmış olup müşterilerini memnun etmektedir. Ahşap malzemelerden ergonomi aydınlatma gibi özellikler kullanılarak Bombardier 7000’in kabini tasarlanmıştır. Tasarısı en iyi zarafet ve lüks olarak gösterilmektedir.

Global7000 üreticileri endüstriyel bir tasarım olarak niteledikleri 7000’inin akabinde Global8000’in de özel bir yaşam tarzı yaratması ve üretimi için tasarım çalışmalarına başlamışlardır. Üreticiler ‘amacımız mükemmel bir deneyim elde etmek ve kesintisiz olarak müşterilerimizi A noktasından B noktasına götürecek sadece bir uçak değil, yaşamı da götürmesini diliyoruz’ şeklinde konuşmuşlardır.

Standart 7000’nin üretimini sağlamak için 4 farklı çalışma ve yaşam alanlarında bölümler oluşturulmuştur. Kabinin ön kısmında, küçük konuşma gruplarına elverişli bir alan oluşturulmuştur. Bir sonraki modülün yanı sıra en az 6 kişinin toplantı yapabileceği toplantı alanı da dizayn edilmiştir. Geniş ve teknolojik monitörleri kabin içinde yer almakta ve son derece zevkli bir şekilde tasarlanmıştır. Son olarak, arka kısmında büyük, konforlu bir yatak odası da yolcuların beğenisine sunulmuştur.


Yolculuk Hızı920 km/hKoltuk Sayısı18
Mesafe13,520 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP