ClickCease

Bombardier Challenger 650

Challenger 650, uçuş sırasında güvenlik ve gönül rahatlığı sağlamak için tasarlanmıştır. Özel Bombardier HD kokpit kontrol sistemi ile işten eğlenceye sorunsuz bir şekilde geçin ve entegre yan hoparlörlerle rakipsiz, kristal netliğinde sesin keyfini çıkarın.

2014'te Bombardier'in NetJets ile ortaklığının bir parçası olarak, yeni iş jeti Orlando, Florida'daki National Business Aviation Association (NBAA) yıllık gösterisinin açılışında tanıtıldı.

Bu modelin geliştirilmesi ve üretimi sırasında Bombardier uzmanları, süper orta Challenger 300'ü modernize etme konusundaki mevcut deneyime daha çok güvendi. Ana vurgu, 12 yolcu için kabin konforunun yanı sıra aviyonik ve kokpit kontrol sistemlerinin iyileştirilmesine verildi.

Yeni 350 serisi uçağın tasarımından ve ergonomisinden esinlenen 650, tamamen yeniden tasarlanmış bir kabine ve sektördeki en gelişmiş ve gelişmiş kokpit kontrollerine sahiptir.

Dünyanın en popüler iş jeti platformuna dayanan Bombardier'in yeni uçağı, benzersiz güvenilirlik, konfor ve verimlilik için öncülük ediyor. Daha önce olduğu gibi, sınıfının en geniş kabini geniş rahat koltuklara ve serbest hareket için alana sahiptir.

Pilotlar, yeni Challenger 650'yi çok takdir ediyor. Uçak, durumsal farkındalığı artırmanın ve pilot iş yükünü azaltmanın yanı sıra, yeni kontrol ve konfor seviyeleri için en son teknoloji ve üstün tasarım estetiği sağlayan bir Bombardier Vision uçuş güvertesine sahiptir.


Yolculuk Hızı893 km/hKoltuk Sayısı12
Mesafe7400 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP