ClickCease

Bombardier Challenger 605

8 saat havada kalış süresine ve 7.400 km uçuş menziline sahip olan Challenger 605, 10 yolcuya kadar koltuk kapasitesine sahiptir. Süper midsize kategorisinin en genişi olan kabini sayesinde içerisinde ferah bir hareket imkanı sunmaktadır. Ayağa kalkıp eğilmeden yürünebilen Stand-up kabin özelliğindedir.

Challenger 604’e göre boyutları büyütülmüş ve genişletilmiş pencereleriyle daha ferah ve ışıklı bir kabin ortamı sunmaktadır. 870 km/saat hıza ulaşan bu özel jet, sürekli meşgul olan iş adamlarına verilecek en değerli hediyeyi, yani verimli kullanacakları zamanı sunmaktadır.

Kendi sınıfının en geniş kabin tasarımına sahip olan Challenger 605, sunduğu ferah ortam ve geniş pencerelerinin sağladığı seyir güzelliği ile yolcularına keyifli anlar yaşatmaktadır. Kabin sonunda geniş bir lavabosu bulunan uçağın bagaj bölümüne uçuş esnasında kendi kapısından kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Uydu haberleşme sistemi yer alan uçakta iki bağımsız klima ünitesi, sürekli olarak kabine temiz ve güvenilir hava sağlamaktadır.


Yolculuk Hızı870 km/hKoltuk Sayısı10
Mesafe7400 km

Sizi Arayalım

Ek bilgi mi almak istiyorsunuz? Her türlü soru, sorun ve öneri için ulaşabilceğiniz uzman ve güvenilir irtibat kişilerine sahibiz.

TOP